De Holzheimer Hütte is een nieuw gebouwd groepshuis met de luxe van een hotel en gelegen in het aparte staatje Oostkantons, met 70.000 inwoners. Duitssprekend. Het huis is goed afgestemd op de wensen en behoeften van mindervaliden.

Het huis is voor 30 personen en we nemen onze eigen kok mee.

De Nederlandssprekende eigenaresse Yvonne Grooteman woont in het huis ervoor

www.holzheim.be

Holzheimer Hütte

0032 (0)476065402

yvonne@holzheim.be

Adres: Holzheim 157

4760 Büllingen Belgie

Website Holzheimer Hütte

Holzheim in de Belgische Ardennen

Deze eerste reis is voor gasten en vrijwlligers volgeboekt

8 daagse busreis                       heen- en terugreis overdag

Vrijdag 14 augustus – vrijdag 21 augustus 2020

8 daagse busreis                       heen- en terugreis overdag

Zaterdag 28 augustus - vrijdag 4 september 2020

Holzheim ligt op de grens van België en Duitsland, de Eifel. Dit prachtig grensgebied ligt op maar 295 km van af Hoevelaken. Het gebied heeft uitgestrekte hoogveengebieden en vele kleine pittoreske dorpjes met karakteristieke witgepleisterde boerderijen.

Het huis ligt aan de rand van het dorpje Holzheim en vandaar heb je een prachtig uitzicht over de heuvelachtige omgeving.

De eerste reis naar Holzheim van 14 aug - 21 aug. is voor de gasten volgeboekt, voor de tweede reis staat de inschrijving voor gasten en vrijwilligers open.

Er zijn rondom weinig grote steden. In de directe omgeving zijn er tal van rolstoelvriendelijke uitstapjes. U kunt een avontuurlijke rolstoelvriendelijke wandeling maken maar de Railbike is een aanrader, een toeristische attractie waarbij men op railbikes langs een stuk van de oude Vennbahn rijdt.

Dichtbij is de bloemenstad Malmedy, één van de mooiste stadjes van de Belgische Ardennen. Het heeft een mooie kathedraal en in de buurt ligt ook het museum Baugnez44. Interessant is daar de informatie over het Ardenne-offensief.

We bezoeken ook het stadje Monschau met pittoreske straatjes en prachtige vakwerkhuizen. Uitgebreid winkelen kan daar. En er zijn veel terrassen. In Bütgenbach is een meer en een overdekt zwembad

Reisleiding vrijdag 14 aug. - vrijdag 21 aug.   Henk Schra
Coördinerend verpleegkundige  

Mattie van Woudenbergh

Pastoraal medewerker   ds. N. Noorlander
     
Reisleiding vrijdag 28 aug - 4 sept.   Johan van Dam
Coördinerend verpleegkundige  

Gerdita v/d Top

Pastoraal medewerker   ds. A. Boon

 

Hier aanmelden voor gasten