Het dorpje Au ligt in de streek Vorarlberg, dicht-bij Zwitserland en de Bodensee. Het ligt aan de rand van het bos. Er is een prachtige natuur en er zijn heel wat hoge bergen.

We verblijven in het vriendelijke, ons bekende, Hollandheim. Het huis is voldoende rolstoelaangepast. Het zijn allemaal meer -bedkamers.

We moeten daar zelf koken.

www.hollandheim.eu

Hollandheim AU Wieden 415

6883 AU Oostenrijk

Website Hollandheim

Winterreis naar Au, in Oostenrijk

9 daagse busreis

Vrijdagavond 20 maart – zaterdag 28 maart 2020

 

  We vertrekken op vrijdagavond 20 maart vanuit Hoevelaken

  en komen op zaterdagmorgen aan in Au. Op zaterdag en

zondag kunnen we eerst wennen aan de temperatuur en de

sneeuw daar. Maandag 23 maart gaan we echt de sneeuw in. Er zijn –Hollandse– vrijwilligers die ons begeleiden bij het skiën en sleeën. Zij hebben hier ervaring mee. Tijdens de infodag kun je zelf in een zitski plaatsnemen om te ervaren hoe “comfortabel” dit zit. Maar er wordt vooral gekeken wat een ieder persoonlijk aan kan. De avonden worden meestal gevuld met spelletjes doen of aprés ski wat ook heel gezellig kan zijn

Degenen die het liever wat rustiger aan doen kunnen met de lift naar het op 2090 m. hoge gelegen Diedamskopf waar je een prachtig uitzicht hebt. Bij zonnig weer kun je op het terras zitten of in het restaurant een Glühwein drinken. Vanuit Hollandheim kunnen we veel te voet doen. Een tocht met PferdeKutschen door de sneeuw staat op het programma en ook gaan we een avond zwemmen in het verwarmde Hallenbad in Lingenau. En een sneeuwballen-gevecht op zijn tijd kan ook.

Niet ver hiervandaan ligt het dorp Lech, het bekende winter-sportoord van onze Koninklijke familie. We bevinden ons dus in goed gezelschap. Zomers is het nog maar de vraag of we nog sneeuw zien liggen, maar in maart zal dat zeker het geval zijn! Kortom het is een reis met mogelijkheden. Sneeuwgarantie kunnen we niet geven, maar het is wel zeer waarschijnlijk.

Reisleider   Henk Schra
Coördinerend verpleegkundige   Mattie van Woudenbergh
Predikant   Klaas Jan Pol 
Keuken   Toon en Jenny Mourik en Egbert Klein Horsman

 

Hier aanmelden voor gasten